Universal Telecom
Privat Erhverv Kundeservice

Kontakt

Postadresse:
Postboks 55
Universal Telecom
2750 Ballerup
Denmark

Ring til os:
Kontakt os ved at ringe til vores gratis nummer 80885288 mandag til torsdag fra kl. 09.00 til 18.00 og fredag fra kl. 09.00 til 17.00. Hvis du ringer fra mobil eller udlandet venligst ring (+45) 70301005.

Fax:
80885287

E-mail:
info.dk@uvtc.net

Min side: Aktuel information: Ring gratis fra din fastnet telefon:
Brugernavn:

Adgangskode:

Universal Telecom har doneret 800 000 kr. til UNHCR
De Forenede Nationers flygtningeorganisation, som støtte til deres arbejde i Pakistan.
Ring gratis Vidste du at du ringer gratis?
Med Universal Telecom fastnet ringer du gratis i din fritid till alle vores nuværende kunder i Danmark uden ekstra omkostninger for dig.
© 2001-2017 A Product of Timepiece Luxembourg