Universal Telecom
Privat Erhverv Kundeservice

Kundeservice

Universal Telecom blev grundlagt som international virksomhed i 1999. I dag tæller vi kunder primært fra de europæiske lande, hvor tele liberaliseringen er blevet realiseret og dermed har fri konkurrence til fordel for telekunderne.

Om Universal

Find information om
vores firma her.

klik her »

FAQ

Find svar på de mest
almindelige spørgsmål.

klik her »

Kontakt

Kontakt os på telefon,
fax eller email.

klik her »

Min side: Aktuel information: Ring gratis fra din fastnet telefon:
Brugernavn:

Adgangskode:

Universal Telecom har doneret 800 000 kr. til UNHCR
De Forenede Nationers flygtningeorganisation, som støtte til deres arbejde i Pakistan.
Ring gratis Vidste du at du ringer gratis?
Med Universal Telecom fastnet ringer du gratis i din fritid till alle vores nuværende kunder i Danmark uden ekstra omkostninger for dig.
© 2001-2017 A Product of Timepiece Luxembourg